Ej anpassat avstånd

Har du hamnat i en trafikolycka och blivit anklagad för att inte ha hållit rätt avstånd? När man hamnar i en trafikolycka så kan det oftast uppstå meningsskiljaktigheter som är tyvärr svåra att lösa på egen hand.

Sådana ärenden är oftast svåra att lösa på egen hand, vill du få din rätt så bör du anlita en jurist.

Vår byrå har väldigt goda kunskaper och erfarenheten gällande liknande ärenden.

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri rådgivning.

Efter en olycka med en bil framför eller bakom kan många ha olika bedömningar på hur pass långt avståndet var och vem det var som orsakade korta avståndet

Det behöver inte alltid vara föraren till bilen där bak som orsakade det, utan det kan ha varit att föraren där framme utan anledning väljer att släppa gasen och du som befinner dig bakom inte hinner sakta ner.

Om du känner dig osäker kan du alltid kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

Har du kolliderat med en framförvarande bil? I de flesta fallen så är det på grund av ej anpassat avstånd till framförvarande bil.

Det behöver inte alltid vara ditt fel, då det kan vara att framförvarande föraren som orsakat kollisionen genom att bromsa för hårt.

Av den anledningen så kan det alltid vara bra att låta någon annan granska ärendet och det gör du bäst genom att låta oss granska det.

Just nu erbjuder vi kostnadsfri inledande rådgivning.

I vissa fall kan orsaken till ej anpassat avstånd vara rattfylleri, vilket kan leda till ett högre straff.
De flesta frågor som kommer in till oss gäller hur lång spärrtid man riskerar att få vid olika nivåer av promille.

Gällande spärrtiden för rattfylleri, så kan det alltid vara värt att ta kontakt med oss, då vi har koll på vad som är av avgörande betydelse för att eventuellt få straffet sänkt.

Rulla till toppen